Realizácia kuchyne – Fuxova

#37

Časy, kedy kuchyňa slúžila len na prípravu jedál, sú už dávno za nami. Moderné dispozície bytov prepájajú kuchyňu s obývačkou – zamerajte sa na toto prepojenie a nenechajte to na náhodu. V nasledujúcej realizácii sme tento priestor prepojili stolom, ktorý je akoby „predĺženou rukou“ pracovnej dosky kuchyne. Jedálenský kút opticky zväčší obývačku a keď je niekto v kuchyni, ste s ním stále v spojení. Táto veľmi zaujímavá realizácia kuchyne vás skutočne zaujme!

O čom sa dočítate v tomto článku?

Aké osvetlenie je použité na tejto kuchyni?
Aká zástena je použitá na tejto kuchyni?
Akú úchytku sme vybrali na túto realizáciu? 

Aký nábytok nájdete v tejto realizácii?

Kuchynská linka so stolom.
Vstavaná skrinka v predsieni.

Ide o veľmi zaujímavé riešenie horných skriniek kuchyne – štruktúra drevodekoru dostáva samostatné miesto v tomto dizajne. Klasicky vidíme dekor Dub zlatý vodorovne, avšak tu môžeme vidieť ako krásne vynikne žilkovanie, ak ho trochu pootočíme.

Zástena je riešená umývateľnou omietkou, tzv. benátskym štukom. Jej výhody sú v tom, že máte na výber veľkú paletu farieb a viete ňou krásne prepojiť miestnosti, keďže ju môžete použiť kdekoľvek.

Zaujímajú Vás materiály použité na tejto realizácii? Nájdete ich na konci článku. Pre viac info nás kontaktujte na 0908 50 90 91 alebo info@ikuchyne.sk. Pre doplnky do vášho interiéru navštívte náš eshop!

V kuchyni sa nachádza viacero strieborných prvkov, ktoré hliníkové madlá perfektne dopĺňajú.

Typické rohové riešenie skríň od iKuchyne!. Výklenky je možné pripraviť v rôznych prevedeniach a pokojne ich aj nasvietime – aby boli vaše vystavené spomienky nepriehľadnuteľné :) .

V chodbe je osadená menšia skrinka na topánky a kabáty, ktorá poslúži ako pohodlné sedenie pri obúvaní.

Priebiehajúca akcia. Využite momentálne prebiehajúcu zľavu 30% na všetky kuchyne na mieru. Viac informácií o získate v sekcii AKTUALITY

Aké materiály sú použité v tejto realizácii?

Spodné dvierka na kuchyni: Biely perleťový mat
Horné dvierka na kuchyni: Dub zlatý
Pracovná doska: Ateliér tmavý
Úchytka: Hliníkové „L“ madlo
Osvetlenie: LED studená biela

Nezabudnite! Kuchyňu môžete akokoľvek rozmerovo a materiálovo upravovať. Ak ste z Bratislavy alebo blízkeho okolia – dohodnite si osobné stretnutie a naši odborníci Vám ochotne poradia s farbami aj technickým riešením Vašej novej kuchyne. 0908 50 90 91 alebo info@ikuchyne.sk