Nadčasová kuchyňa a vstavaný nábytok v Bratislave 

Nadčasová kuchyňa a vstavaný nábytok, ktoré sme realizovali pre nášho klienta v Bratislave, spĺňajú všetky požiadavky moderného dizajnu, funkčnosti a vysokého štandardu kvality. Použili sme kvalitné materiály, ktoré zaručujú dlhú životnosť a jednoduchú údržbu. 

Táto kuchyňa je nielen esteticky príťažlivá, ale aj prakticky riešená pre každodenné použitie.

nadčasová_kuchyňa_v_bratislave_ikuchyne.sk_10

Zaujímajú Vás materiály použité na tejto realizácii? nájdete ich na konci článku…  Pre viac info nás kontaktujte na 0908 50 90 91 alebo info@ikuchyne.sk

O čom sa dočítate v tomto článku ?

Aký materiál je použitý pre nábytok na mieru ?

Aký nábytok nájdete v tejto realizácii ?

Kuchynská linka spojená s obývačkou
Knižnica v obývacej miestnosti
Vstavaná skriňa na chodbe 

nadčasová_kuchyňa_v_bratislave_ikuchyne.sk_16
nadčasová_kuchyňa_v_bratislave_ikuchyne.sk_15

Vybrali sme harmonickú kombináciu dekorov Biela perleťová a Dub zlatý, ktoré dodávajú priestoru moderný a elegantný vzhľad.

Priebiehajúca akcia. Využite momentálne prebiehajúcu zľavu 30% na všetky kuchyne na mieru. Viac informácií o získate v sekcii AKTUALITY

nadčasová_kuchyňa_v_bratislave_ikuchyne.sk_09
nadčasová_kuchyňa_v_bratislave_ikuchyne.sk_01

Kontrastné čierne úchytky v tvare L a elegantne zabudovaná vinotéka vytvárajú harmonický vzhľad, ktorý dokonale ladí s minimalistickým dizajnom celej kuchyne. Tieto detaily pridávajú miestnosti nielen vizuálny šmrnc, ale aj praktický rozmer.

nadčasová_kuchyňa_v_bratislave_ikuchyne.sk_17
nadčasová_kuchyňa_v_bratislave_ikuchyne.sk_18

Knižnica a vstavaná skriňa v obývačke vkusne dopĺňajú kuchyňu, čo pôsobí harmonicky a zjednocuje celý interiér do jedného súvislého a premysleného celku.

nadčasová_kuchyňa_v_bratislave_ikuchyne.sk_14
nadčasová_kuchyňa_v_bratislave_ikuchyne.sk_13

Pri tejto realizácii sme spojili v sebe moderný dizajn s praktickými prvkami, pričom sme kládli dôraz na nadčasovosť. Klient v Bratislave tak získal kuchyňu, ktorá je nielen štýlová, ale aj plne funkčná a prispôsobená každodenným potrebám.

Aké materiály sú použite v tejto realizácii ?

Kuchynská linka: Biela perleťová
Zástena a pracovná doska: Dub zlatý
Úchyt: čierne L madlo

Knižnica: Dub zlatý
Vstavaná skriňa: Biela perleťová a Dub zlatý

Nezabudnite! Kuchyňu môžete akokoľvek rozmerovo a materiálovo upravovať. Ak ste z Bratislavy alebo blízkeho okolia – dohodnite si osobné stretnutie a naši odborníci Vám ochotne poradia s farbami aj technickým riešením Vašej novej kuchyne. 0908 50 90 91 alebo info@ikuchyne.sk