Tri mýty o kuchyniach na mieru:

1) Na mieru vs. sektor: Neverte tomu, že kuchyňa na mieru je lepšie riešenie než sektorová. V oboch prípadoch pracuje výrobca so štandardnými rozmermi a modulmi spotrebičov. Pri aute by ste tiež nechceli, aby pre vás výrobca vymýšľal úplne iný motor

2) Vzhľad vs. funkčnosť: Pýtajte sa známeho stolára, koľko rokov vám dá na kuchyňu záruku. Aké materiály a technológie používa. Aký bude pozáručný servis.

3) Cena vs. servis: Častým argumentom je, že pri značkových kuchyniach platíte práve len za značku a miestne stolárstvo rovnakú kuchynskú linku zvládne vyrobiť rovnako dobre, ako napríklad v zahraničí. Dali by ste svoj Mercedes lakovať do neznačkového servisu, i keď pracuje s rovnakými farbami? My nie.

Dnes je moderné tvrdiť, že lepším riešením je nechať si vyrobiť kuchyňu na zákazku či n mieru, než sa spoliehať na takzvané sektorové riešenia od profesionálneho výrobcu. V skutočnosti ide len o nepochopenie problematiky plánovania kuchyn. Pri týchto zákazkových kuchyniach musí ten, kto ich plánuje (či už ide o architekta alebo o bytového dizajnéra), tak či onak vychádzať zo štandardných rozmerov, ktoré zodpovedajú vstavaným spotrebičom, drezom a pod. Rozmery týchto modulov sú teda viac menej vždy rovnaké a len doplnkové diely, obkladové panely, barové dosky atď sa vyrábajú zákazkovo. Toto ale ponúka samozrejme každý výrobca kuchýň,  a možno teda povedať, že každá kuchyňa je originál vyrábaný na zákazku. V čom je teda rozdiel? Presvedčíme vás, že kuchynské modulové systémy vyrábané individuálne pre každého zákazníka majú oproti rôznym atypickým dizajnom a návrhom na mieru množstvo výhod. Predovšetkým ide o vysokú kvalitu použitých materiálov a technickú prpracovanosť. Ak vyberáte novú kuchyňu, ide o investíciu na veľa rokov, o vaše každodenné pohodlie a radosť.